ДПС е голямо и сериозно семейство, в което всеки ще си намери мястото, но няма да има готованковци. Това каза зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов в приветствие към членовете на партията в Търговище, където снощи отпразнуваха 29-годишнината от създаването на формацията.

При срещите с актива на партията през последните месеци, председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и неговият заместни Ахмед Ахмедов очертаха политическия фокус, който ще бъде следван, като разкритикуваха областните и общинските си структури.

„Всички наши структури – общински и областни, са се съсредоточили върху местните избори. Всеки мисли дали ще бъде кмет или съветник. Трябва да променим този фокус, да бъде насочен към изборите за Европейски парламент. Те са важни за ДПС, важни са за България“, категоричен е Ахмедов.

Той даде ясно да се разбере, че резултатите по региони на евроизборите през месец май ще са от значение за избора на номинациите за кметове и общински съветници през есента на 2019 г., когато предстоят местните избори.

Когато догодина отново се съберем, за да отбележим 30-ия рожден ден на ДПС, бъдете убедени, че ще сме на власт!, сигурен е вторият в ДПС след Карадайъ.
 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.