Валери Симеонов отпусна джоб и душа! Похарчи 10 лв за любимата Венера!

Папарашки снимки на NBOX.BG

Скандалният вицепремиер Валери Симеонов отпусна джоб и душа, като се отдаде на лудо харчене в мини-мола на улица "Крум Попов" в квартал Лозенец, видя репортер на NBOX.BG.

Симеонов, чиято оставка на вицепремиер според "Галъп" с нетърпение очакват цели 81 процента от българите, се отдаде на вечерен шопинг в компанията на своята любима Венера Тодорова. Не е тайна, че между двамата от близо година тече буйна любовна афера.

"Вземи и черпак! И щипки за барбекю, също вземи". С тези думи Венера даваше указания на своя любим, докато двамата влюбени пазаруваха на едро посуда за дома в малкото магазинче.

За никого обаче не стана ясно, в ново жилище ли ще се местят двете гълъбчета, тъй като е необичайно да бъдат видяни на пазар в района, коментираха с мрачни физиономии майки от близката градинка. 

"Тоя да си събира партакешите и да изчезва в Бургас! Или още по-добре в Странджа! И да не слиза оттам поне 3 години!" С подобни слова изкоментира вицето пък продавачка от съседен магазин.

"Сигурно е много стиснат, щом води любовницата си в магазин за 1 лев", предположи пък седящ наблизо пенсионер. 

Симеонов, чиято оставка според клюки в парламента се очаква до края на седмицата, изглеждаше умърлушен и уморен, като на лицето му липсваше познатото дежурно изражение на нагъл и арогантен тип.

След като изхарчи цели 10 лв за домакинска посуда, той и любимата му Венера потънаха в мрака, в посока арестите на улица "Развигор".

"Дано да знае пътя...." - многозначително подметна след него полицай от 4-то районно управление на МВР.

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.