"След всичко станало в България, Борисов трябва да се изповяда единствено във вид на писмени показания пред съответните органи, после да се покае във вид на оставка."
ПОЧТИ...

Доналд Туск – най-големият началник на ЕНП, дал интервю пред Свободна Европа. В него той споделя (цитирам по памет): „Бойко Борисов почти ми се изповяда за снимките, за чекмеджето и за личния си живот. Всичко звучеше като в криминален филм, звучеше страшно. Това бяха интимни неща и ми позволете да бъда дискретен.“

Браво на Доналд Туск! Борисов почти му се изповядал!
Точно тази дума – ПОЧТИ, винаги ми е била любима.

При нас всичко е почти. Почти истини, почти кражби и зулуми, почти диктатура, почти прокурори, почти правосъдие, почти заплати и пенсии, почти живот.

Извинявайте, ама Туск да не е папа, та Борисов да му се изповяда? Или може би е почти папа?
Туск и Борисов да не са съученички или братовчедки, та да си споделят интимни неща? Те са политици и трябва да говорят открито, а не да си шушнат на ушенце.

След всичко станало в България, Борисов трябва да се изповяда единствено във вид на писмени показания пред съответните органи, после да се покае във вид на оставка.
Всичко останало е почти! И приказките на Туск също са почти... А финалът на интервюто му е направо убийствен: „Да, ако Бойко Борисов и ГЕРБ бяха единствените проблеми на ЕНП, щях да съм най-щастливият човек”.

P.S. Цялото интервю звучи почти критично, но напълно всеопрощаващо.

Николай Милчев

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.