Тодор Стамболиев, омбудсман на община Бургас:

Тьжен ден за бургаската общественост. Евгений Мосинов ни напусна без време, в разцвета на професионализма си. Познавах го от времето, когато беше съдия в Районен съд Бургас и още помня първите му думи. С диалогичния си характер и компетенции ще липсва сред колегите си в общинския съвет на гр. Бургас, адвокатска колегия Бургас и политическите си съратници. Несъмнено обаче загубата е най-тежка за семейството му. Съболезнования за кончината му! Дано отива на по-добро място и бог да даде сили и вяра на близките му!

Живко Табаков, общински съветник на Бургас:

На 53-годишна възраст внезапно ни напусна приятелят, юристът и общински съветник Евгений Мосинов. 
Бургаският Общински съвет загуби достоен човек и професионалист, проявил всеотдайност към редица обществени каузи. 
В моето съзнание той ще остане един от защитниците на интересите на своите съграждани, участвайки активно в разрешаването на значими за общината проблеми. 
Дипломатичен, критичен, но справедлив беше Евгений. За мен беше чест да работим заедно!

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА ТИ!

Димитър Николов, кмет на община Бургас:

"Скъпи опечалени,

Приемете моите най-искрени съболезнования за кончината на Евгений Мосинов.

Заедно с вас скърбя за тежката загуба на един от най-умните мъже, които познавах, и един от най-добрите юристи в Бургас. С широтата на възгледите, с баланса между крайните мнения, с диалогичността си той намираше път към умовете и сърцата на хората. В този тежък момент мога да кажа единствено следното: Утеха за вас ще бъдат най-хубавите спомени за Евгений. Чрез тях той никога няма да ни напусне.

Пред паметта му - дълбок поклон!"

БСП-Бургас:

На 5.12.2018 г. внезапно почина Евгений Мосинов – адвокат и общински съветник от БСП-Бургас. Той е роден на 30.04.1965 г.

Евгений Мосинов е завършил „Право” в СУ „Св. Климент Охридски”. Отлично подготвен по гражданско право, той е доказал своя професионализъм, както в съдебната зала, така и дълги години като преподавател в Бургаския свободен университет.

През 2015 г. Евгений Мосинов беше кандидат за кмет на БСП.

Ръководството на общинската организация на БСП-Бургас изказва своите съболезнования на семейството и близките на Евгений Мосинов!

 

 LIBERTA.BG изразява искрените си съболезнования на близките и роднините на Евгений Мосинов и всички опечалени от внезапната кончина!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.