Силва Дончева е историк по образование, завършила е СУ „Св. Климент Охридски“, последовател на Петър Дънов и астролог. LIBERTA.BG се обърна към нея за тълкувание на номерата, които днес партии и коалиции изтеглиха в жребия на ЦИК за предстоящия парламентарен вот на 2 октомври.

Медията ни потърси отговор за числата в интегралната бюлетина на партии и коалиция, за които смятаме, че ще бъдат и имат потенциал да бъдат част от 48-о Народно събрание.

Ето какво каза астрологът Силва Дончева за Либерта:

Изправи се, България - 17 - Това е много силно число! Христово число, но само ако си много откровен и честен, в противен случай може да те срине. Много трябва да се внимава с лъжите и да се отстоява само истината.

ДПС - 1 - Много добро число, което носи устойчивост и праволинейност. Може би нови хора в състава на парламента и нови тенденции;

ГЕРБ - 24 - Изключително хармонично число, равновесно, вероятно предвещаващо победа или поне 1-во място.

БСП - 28 - Число, което показва доста колебания, но и съвършено нова ситуация. Ситуацията ще е различна, резултатите ще предизвикат ново начало в партията.

ПП - 9 - Това е числото на Марс. Ще има е битка, ще има изненади и предизвикателства, много агресивно поведение, но и много страх и напрежение.

ИТН - 19 - Числото е доста кармично. Накратко - миналото ще си каже думата. Ако има проблеми, ще са заради минали прегрешение. От друга страна числото показва и някакъв вид устойчивост и ново начало.

Възраждане - 14 - Това е много емоционално число, действа се със страст, но има и възможност чувствата да се преекспонират и да донесат внезапни обрати. Трябва да се внимава за настроенията и да няма необмислени действия. По принцип вещае успех.

Български възход - 15 - Това число предвещава добро начало и залагане на социалното и емоционално състояние на хората. Като цяло е добро и показва, че вероятно ще се премине бариерата за влизане в парламента.

Демократична на България - 25 - Много колебливо число, потайно, неясно. Има голяма вероятнос да не се премине бариерата за влизане в парламента. Това е число на илюзии. Всичко ще е на ръба.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.