Политици няма да участват в "Панорама"  по БНТ тази вечер, става ясно от анонса на предаването на сайта на обществената телевизия. В студиото срещу водещия Бойко Василев ще застанат политолозите Румяна Коларова и Слави Василев, както и пулмологът Александър Симидчиев. 

От сдружение "БОЕЦ" ще проведат четвърто издание на "Гражданска Панорама" пред сградата на "Сан Стефано" 29. Предаването на открито ще е в две части. В първата темата е „Подкрепа на Евроком”, а втората ще е "Темите на деня", в която ще се коментира цензурата в медиите. 

БОЕЦ са изпратили официално заяление до ДАНС, НАП и Прокуратурата, с което заявяват желание си техни представители да дойдат и участват в гражданската „Панорама“ в петък от 18.30.ч. пред БНТ и да отговорят на въпросите за институционалния натиск и репресии над независимата телевизия „Евроком“, пишат от сдружението, пише "Офнюз".

Като всеки петък, ще останем и по време на самото предаване в ефира на БНТ, за да посрещнем и изпратим участниците, ако се явят такива!, обявяват организаторите.   

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.