В доскорошния бастион на ГЕРБ текат разрушителни за партията процеси, довериха източници на Liberta.bg 

Самоуверените партийци, обикаляйки електората са прозряли, че столчето им се клати. Неколкократно, посещавайки предприятия тумбата агитатори, начело с кметицата, е изпроводена с дюдюкания и остро неодобрение. Последвало е спешно партийно заседание, на което е решено в агитката да влезе самият Дончев, за да всява респект пред избирателите. От петък лично той е в града и придружава кандидатката им за кмет на "ауденциите" по предприятия. Местните медии в Габрово не споменават и дума за присъствието му в  предизборната кампания.

Определено тече кризисна офанзива за запазване позициите на ГЕРБ в града на хумора и сатирата, но прогнозите не са добри.

Защо медиите мълчат за присъствието и дейността на Дончев в Габрово всеки може да се досети. В местната организация също има голямо напрежение, защото има притеснения за бъдещи разкрития от подаден сигнал до главния прокурор.

Между другото, Томислав Дончев отговаря за честното протичане на местните избори в България. Включването му в надпреварата в Габрово законно и морално ли е, как мислите?!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.