"Според Слави Трифонов президентът Радев "отказал на суверена". На президент мястото му не е в шоу, а Слави не е чак "суверена". А срещата довечера ме притеснява, защото Слави е на път да опропасти надеждите на хората за неговия политически проект. "

Борисов отива на среща, подгрявана от обслужващите медии като среща между "двама някогашни съмишленици" ("24 часа" и др.). Тоест медиите внушават, че ще има сближаване, подаване на ръка. Опитват се да превърнат шоуто в мощен пиар в подкрепа на Борисов.  Да не забравяме, че когато в Щатите излезе в сп. "Конгрешънъл куотърли" статия за криминалното минало на Борисов, представяща го като мафиот, Слави Трифонов му даде да води шоуто на другия ден, свириха му затрогващо "Батальонът се строява" и т. н.
Борисов отива там да демагогства, внушават Слави да подаде ръка за разбирателство. Това ще е край на политическия му проект. Още една патерица на ГЕРБ. Има достатъчно. 
И така, за съжаление, коя ще остане единствената партия, която иска да отстрани Борисов?

Борисов ще има съдбата на Иво Санадер (два мандата премиер на Хърватия), ще го арестуват, обвинят и ще се измъкне в болница със сърдечна и хипертонична криза. После ще го пуснат под гаранция от 2,2 млн. долара (за Санадер беше толкова, за нашия ще е 500 хил. лева - 1 млн.). И ще го осъдят като Санадер по няколко обвинения на 10 години, ще излежи половината, ще го съдят и за нови обвинения после, както Санадер. 

Много хора ме мислят за мечтател, като ги приказвам тия неща. Аз съм реалист, на Балканите има реваншизъм.

Балканите са пълни с партийни лидери и премиери с криминално минало или с хора, крали на едро като станали премиери. Някои от тях изпопадаха,арестуваха ги, осъдиха ги. Сега Груевски, два мандата премиер като Санадер, бяга от затвора. Защото купил бронирана лимузина.

Борисов от първия си мандат досега е купил поне 2 бронирани лимузини, да се пази, че бил застрашен. И се заканваше да поръча на Путин да му направи бронирана Лада Нива (ама не го направи). Има и свидетели какво точно си е поръчал, един ден ще излязат и ще се разприказват. А то неговото само лимузини да е...

Само се чудя дали ще бяга като Груевски и Санадер или ще заеме театрална поза на несправедливо обвинен спасител на България. И сълзи ще пророни пред камерата. Предполагам втория вариант.

Коментари

  • Вт., 11/22/2018 - 04:10 отговор

    От твоите уста - в Божиите уши!
    Благодаря ти за капчицата надежда, която ми даваш!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.