Държавният глава Румен Радев е на посещение във Великобритания за участие в срещата на върха на НАТО

Президентът на България Румен Радев до Доналд Тръмп на общата снимка преди официалната вечеря на лидерите на НАТО в Лондон.

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева участваха в прием, даван от Нейно Величество Елизабет II – кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, в чест на държавните и правителствени ръководители на страните-членки на НАТО и техните съпруги.

Приемът, даван от Нейно Величество Кралица Елизабет II в Бъкингамския дворец, е в чест на държавните и правителствени ръководители на страните членки на НАТО, както и от приема на "Даунинг стрийт" 10 за ръководителите на делегациите, даван от министър-председателя Борис Джонсън.

По-късно президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева участваха в прием на "Даунинг стрийт" 10 за ръководителите на делегациите, даван от министър-председателя Борис Джонсън.

Президентът Румен Радев, съпругата му Десислава Радева и водената от него делегация пристигнаха вчера в Лондон за участие в двудневната среща на върха на НАТО, чиято същинска част започва днес.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.