Севдалина Арнаудова, личен ПР на Борисов, посочена от Божков като един от куриерите за даваните от него милиони на премиера, днес отговори на неговите разкрития. И понеже упраляващите мислят народа за малоумен, такива са им и обясненията. Самият факт, че тази се обяснява скоростно, а Борисов обикаля всички медии и се кръсти и кълне във внуците си и всичко свято, е показателен!, коментира Георги Борисов от БОЕЦ.

Ето какво още пише той на страницата си във Фейсбук:

"Арнаудова пише в профила си:
"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.
Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.
И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!"

А това е моят коментар, на който няма да получа отговор:

"ГЛУПОСТИ! Не разбирам! Хем твърдите, че всичките ви срещи с бизнесмени са записани от вас лично и десетки медии с микрофон и камери, хем твърдите, че при срещите ви с Божков само той е имал микрофон и камера, а вие не. Значи в едно от двете твърдения лъжете. Ако приемем, че второто е вярно, защо сте се срещали с бизнесмена Божков, в качеството ви на човек работещ лично за премиерта Борисов и то "без камера и микрофон"? И защо е било нужно това да се случва всеки месец? И защо до сега мълчахте, че член на вашето семейство е работил за Божков? Това част от "цената" ли беше? Въобще, като пишете глупости не подценявайте българските граждани, те не са идиоти! По-добре отговорете на изпратените от БОЕЦ въпроси до Борисов: 1. Искал ли е г-н Бойко Борисов чрез Владислав Горанов и Менда Стоянова пари от Васил Божков – Черепа, за да не му „закача“ бизнеса?
2. Взимали ли са Горанов и Арнаудова пари от Васил Божков – Черепа, които са били предназначени за г-н Бойко Борисов?
3. Поръчвал ли е г-н Бойко Борисов чрез Горанов, Менда Стоянова и парламрентарната група на ГЕРБ законодателни промени касаещи хазартният бизнес, с които да рекетираш Васил Божков – Черепа, за да ти плаща рекет „спокойствие“?
И ЗАЩО не публикувате записите от срещите си с Божков?"

Истината е най-силното ни оръжие!", завършва лидерът на БОЕЦ.

Още по темата: Божков до прокуратурата и президентството: Предал съм 60 млн. лева на Борисов и Горанов, имам доказателства

Скоропостижният отговор на пиарката на премиара Борисов Севдалина Арнаудова идва след днешен пост на Васил Божков във Фейсбук, който гласи:

"През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури.
Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?
#БъдетеЗдрави"

 В защитната теза на Арнаудова се наблюдава съществено разминаване на фактите. Веднъж тя заявява: "всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии", а след това сама оборва твърденито си: "когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм".

От казаното от Севделина Арнаудова може да се направи обосновано предположение, че тя се е срещала с Васил Божков в качеството си на приближена на Бойко Борисов, но извън служебните си правоотношения.

 

 

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.