С изненада прочитам този пост - и го шервам, защото е написан от сдържан по природа човек, един от най-добрите български графици, преподавател в Художествената академия. Щом и той е могъл публично да се изрази така, положението е необратимо, пише в свой статус журналистът Петя Владимирова.

Постът е на Велико Маринчевски.

Протест и бунт, разбира се, и оставка. Бойкоборисовците обявяват за "комунист" всеки нормален, протестиращ човек. Аз протестирам и искам оставки откак се пръкнаха това вредно и предишното, и по-предишното правителства на олигархията и мутрите. Никога преди това олигархията не е била толкова осезаема, видима и силна. И никакви постове, еврокинти, сгради, магистрали и облаги, не могат да ме отклонят от каузата. За силна България в обединена Европа(кой разбрал, разбрал) . Територията(точно определение по Комарницки) в момента е една безподобна КОЧИНА, създадена и управлявана от самозабравили се нагли, арогантни мутри, простаци, назначили неграмотни тарикати на всички нива, а грабежът е чудовищен! - през сметки и еврофондове. Най-бедната страна в ЕС сме. По-голяма ченгеджийница не е имало дори по времето на бесепе. Поддържана е една отвратителна 1-милионна администрация-електорат, некадърна и мързелива, лапаща бонуси. Уреждането на свои хора навсякъде, е като "добро утро" . Всичко точи и източва откъдето и каквото може. Вопиюща неграмотност и гранд корупция. Няма закони, няма правила. Честността и нормалността биват обявявани за врагове, системно мачкани и убивани.
Крайно време е тази власт да умре. Плашилото "искате да дойде бесепе и депесе на власт" го свалете, и го занесете на Вальо Златев и Пеевски, да го предадат на Бойко, когато ще играят реванш на карти у бункера къде Банкя...
Оставка.

П. П. Карам Мазда(на старо) и постигам всичко с талант и собствени усилия.
(Щото тия наглите и към това посягат...и ме пишат комунист...)

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.