Международно признание  получиха Община Бургас  и Българската федерация по водна топка за организизирането на Европейското първенство по водна топка U19, което се проведе от 1-ви до 7-ми септември . Морският град събра 16-те най-добри отбора от континента и предостави възможност на публиката да гледа на живо изключително интересни мачове.

„Събитието беше проведено с изключителен професионализъм, внимание към детайла и силен ангажимент към спорта. Вашите усилия създадоха условия за едно първенство на най-високо ниво, което предостави на всички участници, треньори и зрители едно незабравимо спортно изживяване.
Бургас демонстрира своето гостоприемство и спортен дух, а плувната база и организацията са пример за изключително високо ниво. Надяваме се, че ще продължите да допринасяте за развитието на водните спортове и да бъдете домакини на подобни престижни събития и в бъдеще.
“,се пише в благодарственото писмо от Ренато Живкович, директор на EA Water Polo /Европейска асоциация по водна топка/ изпратено до Община Бургас и БФВТ.

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.