Община Поморие и Лятно кино „Яворов“ правят своя подарък на жители и гости на Поморие с прожекцията на хитовия филм „Завръщане 2“, на 12 септември 2022 г. /понеделник/ от 20.00 ч., при вход свободен.

На прожекцията и за среща с поморийската публика ще присъства Ники Илиев – актьор и режисьор на „Завръщане 2“, част от който бе сниман в Поморие през лятото на 2021 година.

Първата част на романтичната комедия предизвика фурор в кината през 2019 година и се превърна в най-гледаният български филм. Във втората част героите отново се събират, този път на морето, за да се опитат да помогнат на Бранимир в завършването на първия пълнометражен филм на Ачо, в който той е главен актьор, сценарист и продуцент. Филмът спира снимки заради липса на бюджет и единствения начин да бъде реализиран е, ако приятелите му помогнат с каквото могат. Тъй като никой от тях няма опит в киното, това води до редица комични ситуации и изненадващи взаимоотношения с половинките им…

Кеят, плажът, централната алея и старите поморийски къщи са част от филма, в който главните роли са на Орлин Павлов, Башар Рахал, Йоана Темелкова, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Клоуи Рахал и Ники Илиев.

Заповядайте!

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.