Бойко Борисов бил против

Коментар на журналистката Зоя Деянова:

Мутракът е хитър като листна въшка, но... номерът му минава сред простото народонаселение.
Той следи без сън да го лови 24 часа епидемиологичната обстановка, обаче кметовете и областните ще решават дали ще има нови санкции.
Той е добър, обича народа, ма тия по места са лошите.
Вервайте и му гласувайте!
Радвайте се баби на 50 лева, пейте певци на хурките си за по 350, останалите отричайте, че чекмеджето с евраците не съществува и... после всички вкупом да се гризем отзад!
Още ли има, които се сърдят на проф. Иво Христов за осемедесетте процента?

"Директорите на РЗИ да не се колебаят да въвеждат по-строги мерки. Аз съм зад тях, в принципите за отстояване живота и здравето на хората", заяви министърът на здравето на България Костадин Ангелов, предава "Полиграф".

"Всички директори на РЗИ, заедно с областните управители, там където има необходимост от въвеждането на допълнителни мерки - имате пълна свобода да приложите всички мерки, които считате за необходими, без да се колебаете. Можете да затваряте - ресторанти, молове, училища, фитнеси, спорт - всичко, което е необходимо. Аз съм зад вас. Ще се справим!". Това коментира здравният министър проф. Костадин Ангелов пред медиите днес.

„Ситуацията в страната е сериозна и много динамична. Имаме няколко места, където се усеща сериозен натиск върху лечебните заведения. Решенията, които вземаме са в движение.”, обяви Ангелов. Всичко засега е под контрол.

"Нека всички българи да бъдат разумни! Нека да не си мислят, че пандемията е отминала. За огромно наше съжаление се появяват все по-нови варианти на коронавируса. В момента в България над 70% от пробите на национално ниво са положителни за новия британски вариант. Другите вариации ги няма у нас. Имаме притеснение за българите, завръщащи се от Африка, знаете че има една дестинация изключително атрактивна в момента там, ще предприемем всично необходимо, включително и въвеждането на карантина за завръщащите се", каза още Ангелов.

По отношение на изборите - те ще се проведат на определената дата, каза Ангелов.Относно преминаването към обучение в електронна среда проф. Ангелов поясни, че в страната ситуацията е различна." Има места с много заболели и карантинирани ученици, както и болни учители. Там, където това се налага, то ще бъде приложено, включително за малките класове и за детските градини”, добави той.  

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.