Помните ли как преди години премиерът-Шут се вайкаше, че Доган го е "поръчал"? Веднъж дори получи заплаха за живота си, защото в пощата му имало патрон. Така и не се разбра по електронната поща ли е получил заплахата, или в плик? Не се разбра и патрон, или куршум е заплахата, нито се спомена калибъра на боеприпаса. Сега, като му припари много, ама много под седалищния мускул, премиерът-Шут отново извади от нафталина стари легенди и митове.

"59-годишният Атанас Георгиев от пловдивското село Крумово е задържан, след като подаде фалшив сигнал на тел. 112 за заложена бомба в дома на премиера Бойко Борисов. Разследващите веднага влезли в дирите на сигнала и установили, че той е подаден около 23:45 часа от мобилен телефон в селото.
В сигнала е било съобщено за взривно вещество, поставено в дома на премиера в столичния кв. "Банкя", съобщиха от МВР. (Както е известно, премиерът обитава вила "Секвоя" в правителствената резиденция "Бояна", където с лиичния си пистоет "Глок" охранява чекмеджетата си с банкноти от по 500 евро и разни златни кюлчета - бел. м.)
Полицията в града под тепетата веднага се е задействала и се е свързала със столичните си колеги, които незабавно са изпратили екипи в дома министър-председателя на ул. "Жан Дьо Ла Фонтен". Те са извършили проверка в дома на Борисов и взривни вещества не са били открити.
Предстои да му бъде повдигнато обвинение за злоумишлено обаждане.
В момента се изясняват причините за извършеното престъпление.", съобщават TRAFFICNEWS.bg и други медии.

Следва да очакваме хипертонична криза, скъсан менискус и счупен колесник на "Фалкон"-а.
 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.