Бившата кметица на софийския район "Младост" Десислава Иванчева вече е на свобода срещу паричната гаранция от 10 хил. лева. Деси е набедена в корупция от прокуратурата и несправедливо обвинена в това деяние, което не е извършвала, следствие на което от 3,5 години е затворена между четири стени, безработна е и се издържана от пенсията на майка си. Нейната гаранция е платена от адвокат Албена Белянова и Деси Иванчева желае да й възстанови сумата, затова е публикувала дарителска сметка и моли всички добри хора, с големи сърца и ценящи истината, справедливостта и свободата, да й помогнат да я събере.

Още по темата: Десислава Иванчева пред Либерта: Не са ме пречупили и ще продължавам да се боря

Ето какво апелира тя на стената си във Фейсбук:

"Приятели,

Днес спечелих една битка по пътя към свободата ми. След 3, 5 години затворена между 4 стени, ВКС промени мярката ми за неотклонение от домашен арест на ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ В РАЗМЕР НА 10 000 ЛВ. Аз нямам тези средства. От 3 години не работя и ме издържа майка ми с нейната пенсия.

МОЛЯ ВИ, НАЙ-СЪРДЕЧНО ЗА ПОМОЩ! АКО ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ, ДОРИ И С МАЛКИ СУМИ, ДА МИ ПОМОГНЕТЕ СЪС СЪБИРАНЕТО НА ТЕЗИ 10 000 ЛВ.

Банка ДСК
BIC/SWIFT: STSABGSF
IBAN: BG37STSA93000025253277
Титуляр: Любка Иванчева

Patreon: patreon.com/ivancheva"

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.