Журналистите, разпространяващи дезинформация и фалшиви новини, трябва да получават ефективни присъди от най-малко 5 години затвор. Такова поиска българският евродепутат Андрей Слабаков от ВМРО и групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР).

Коментар на журналиста Любо Кольовски след изказването на скандалния евродепутат на ВМРО, за който още върви хумореската, че е активирал противопожарната система на ЕП, след като е решил, че може като в ученическите си години да запали цигара в нужника на школото:

И друг път съм забелязвал и отбелязвал, че природата обича да си почива и, когато създаде накакъв творец, поколението му, което не може да избяга от родовото си име, се превръща в смешен и жалък ерзац на бащите и дедите си, в някаква карикатура с претенции, че е носител на дарбите на рода си. Такива представители на човешката фауна бързо и злокачествено се самозабравят и започват да назидават и заплашват околните, стъпили на измисления пиедестал на въображаемото си величие.
" Журналистите, разпространяващи дезинформация и фалшиви новини, трябва да получават ефективни присъди от най-малко 5 години затвор.", каза пред медиите българският евродепутат Андрей Слабаков от ВМРО и групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР).
Той участва в разговор с български журналисти преди пленарната сесия на Европарламента идната седмица.
Забележете! Фашизоидното и комунистическо желание на сина на таланта Петър Слабаков е да види журналистите затворени за най-малко пет години! Най-малко, а ако може - и повече от пет години.
Нямам никакъв зрителски спомен от актьорското и режисьорско присъствие на Андрей в театралното и кинотворчеството, за разлика от превъплъщенията на баща му в киното и театъра. Помня Андрей като пушач, който рекламира матраци. И не мисля, че тоя има право да назидава обществеността с неграмотните си представи за журналистика. И за каквото и да било друго. Не знам къде ще го отведе сллучайността този евродепутат от ВМРО. Може би в някакво пространство, където ще може да си другарува с Каракачанов и Джамбазки и там тия недоносени политици ще могат да си играят на "Три, пет, осем". Познавах Петър Слабаков и се срамувам вместо него от сина му!

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.