Освен че филмът за Суейзи ще изгради в зрителите представа за това какъв човек е бил, също така ще разкаже повече за детството му, трудния му път към успеха и световната слава, както и за брака му с Лиза Ниеми

Тази година ще се навършат 10 г. от смъртта на един от най-обичаните холивудски актьори - Патрик Суейзи. Той си отиде от този свят след продължителната битка с рак на панкреаса. 57-годишната звезда от "Мръсни танци" почина "спокойно в семейна среда", както съобщи говорителката му през 2009 г. И макар да беше наясно с диагнозата си, той до последно остана верен на призванието си и почти до самия край участваше в тв предаването "Звярът".

Днес от Paramount Network решиха да почетат паметта му с документален филм, който носи заглавието "Аз съм Патрик Суейзи". От студиото избраха премиерното излъчване на лентата по телевизията да се състои не на датата на смъртта му, а тази, на която е роден. Така почитателите му, които винаги ще пазят в съзнанието и сърцето си ярък спомен за него, ще могат да си спомнят за живота му.

Всеки, който е познавал Патрик, знае, колко изключителна личност е бил той - именно върху това ще се съсредоточи продукцията, която ще представи интервюта както с неговите близки хора, така и с екранните му половинки. Сред имената ще бъде и Деми Мур, с която заснеха една от най-романтичните истории в киното - "Дух".

"Аз съм Патрик Суейзи" ще бъде представен на широката публика на 18 август т.г. и отново ще ни припомни защо любовта към актьора никога няма да си отиде.

 

Оставете коментар

Plain text

  • Не са разрешени HTML тагове.
  • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.